Referenser

Good Foundation är ett förvandlingshem


"Vi har sett bra resultat med så kallade hopplösa fall"

"Jag har tidigare arbetat 24 år i S:ta Clara och var med när Good Foundation startade."

"Vi har sett bra resultat med så kallade hopplösa fall. De som tidigare har fallit igenom alla sociala nät står nu på egna ben, helt och hållet befriade."

Carl-Erik Sahlberg, Teol. dr och docent
Arbetar och förestår idag tillsammans med hustrun Overa barnhem i Tanzania. Organisationen heter Mokicco (Mount Kilimanjaro Children Care Organisation)
Klicka här för att läsa mer.


Åke Bonnier, Biskop i Skara stift

"Good Foundation är en frälsarkrans"

"Idag har jag varit och besökt ett i allra högsta grad Gudabenådat ställe - ett särskilt boende för tunga missbrukare där medicinen som används för rehabilitering är den Heliga Anden."

"Good Foundation heter förvandlingshemmet och visst sker förvandling. Tunga narkotikamissbrukare, våldsbrottslingar och andra har en chans till ett nytt liv. 12 platser och 15 lägenheter finns på detta ställe som leds av Seppo och hans personal."

"Jag är djupt rörd. Stark kristen tro möter de som kommer dit. Så många blir förändrade, förvandlade. Ett visst samarbete sker med sociala myndigheter i Stockholm medan andra myndigheter på andra håll i landet har ställt sig negativa. På Good Foundation handlar det inte om blanketter. Där handlar det om bön, om omsorg, om god mat, om vänskap och om Gud i allt detta."

"När jag hör om några killars liv och erfarenhet påminns jag åter igen väldigt tydligt om att jag inte har något att klaga över eller gnälla om. Men tänk att det finns en möjlighet även för den tunge narkomanen att få börja om, att få börja ett nytt liv. Jo, jag vet att det också finns andra ställen som är bra, men just detta har jag besökt och är djupt gripen av och tror på."